Fijn dat je er weer bent! free printable

Bijgewerkt op: 10 mei 2020

Wat een feestje, ineens plopte het idee in mijn hoofd op dat ik via deze blog ook iets met jullie kan delen waar ik zelf graag mee bezig ben en blij van word! Ik noem het altijd digitaal knutselen, eigenlijk heb ik het leuk gevonden vanaf het moment dat computers in mijn leven kwamen ;-)! Ik weet het moment nog goed, ik zat in groep 8 en kon me helemaal verliezen in het opmaken van een werkstuk, of een vragenblad voor de klas over mijn spreekbeurt moest ik natuurlijk wel op de computer opmaken! Dat is eigenlijk altijd zo gebleven, later met mijn werk als fotograaf was het ook een kleine zijtak en heb ik verschillende geboortekaartjes en uitnodigingen en bedankkaartjes mogen maken. Nu gebruik ik het vooral in mijn werk voor de klas en worden de kinderen hier thuis gek van alle leuke opgemaakte roosters die ik dan weer ergens voor bedenk ;-)!

Maar deze is leuk! Vooral voor de bonusmoeders, of moeders waarvan de kinderen met papa op vakantie zijn geweest! Wanneer ze zoals nu in de zomervakantie wat langer weg zijn geweest vind ik het gezellig om ze een welkom gevoel te geven wanneer ze weer bij ons komen. Fijn dat je er weer bent, we hebben je gemist! Ik doe dit vaak door een kaartje op het kussen te leggen, zodat ze het vinden wanneer ze gaan slapen of gaan spelen op hun kamer. Het is zoiets kleins, maar ik hoop dat het ze een gevoel van thuis geeft. En nu dacht ik waarom het document niet delen op mijn website. Gewoon om uit te printen op je printer thuis en op welk moment dan ook op het kussen van je (bonus) kind te leggen. Spread the love ;-)!

Klik hier voor het pdf document! Het zijn verschillende ontwerpen, voor jongens en meisjes. Ik hoop dat er wat in jou smaak tussen zit. Veel plezier met je (bonus) kinderen verrassen!