HELLOO

NICE

TO

MEET

YOU

Anneke Bonte Fotografie-44.jpg

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog! Helloo Sunshine, een vrolijke, persoonlijke lifestyleblog over het leven in een samengesteld gezin. Met onderwerpen voor moeders en bonusmoeders, maar ook als je geen van beiden bent vind je misschien onderwerpen die je aanspreken zoals reizen met een camper, handige gratis downloads en leuke uitstapjes met kids.

 

Ik zal mezelf eerst even voorstellen: Ik ben Anneke en woon samen met mijn twee meiden van 16 en 13, vriend en zijn twee kinderen van 12 en 10 en oja ons hondje Skip niet te vergeten in Enkhuizen. Ik werk 3 dagen als leerkracht in het basisonderwijs. Mijn grote passie is fotograferen. Na even een korte break, ben ik daar ook weer mee begonnen en heb ik daarin mijn eigen bedrijf: Anneke Bonte Fotografie.

In 2015 verhuisde ik vanuit de Noord-Oost polder naar het Zuiderzee stadje Enkhuizen. De liefde achterna. Ik ging samenwonen met mijn vriend en we werden een samengesteld gezin.

Anneke Bonte Fotografie-65.jpg
Anneke Bonte Fotografie-63.jpg
Anneke Bonte Fotografie-60.jpg
Anneke Bonte Fotografie-62.jpg

Al dacht ik dat we ons goed hadden voorbereid en had ik er al het nodige over gelezen, in het begin liep ik behoorlijk tegen mijn eigen gevoelens aan. Was ik nou gek? Ik ben toch al moeder en notabene juf, enige pedagogische bagage had ik al in mijn rugzak zitten, waarom voelde dit dan zo anders af en toe.

 

Het gevoel van de buitenstaander zijn, overviel me soms gewoon. Ik bleef lezen, zocht ook een coach en nam deel aan een stiefmoeder groep. Stukje bij beetje leerde ik mezelf in deze nieuwe rol veel beter kennen. Doordat ik de uitdagingen van dichtbij mee maak en merk dat ik hier niet de enige in ben, wil ik heel graag een luchtige, vrolijke en positieve blog voor bonusmoeders maken. Misschien ben je net je prins op het witte paard tegengekomen en heeft hij al kinderen, misschien ben je zelf (nog) geen moeder, of misschien al wel, de rol van bonusmoeder is zo anders. Als je opzoek bent naar hoe jij de beste versie van jezelf kan worden als bonusmoeder dan wil ik je graag inspireren hier op mijn blog!

Voordat ik verhuisde heette mijn fotografiebedrijf Helloo Sunshine. De website heb ik altijd aangehouden en ik vind het ook voor mijn blog nog steeds een naam die past bij wat ik wil dat de blog uitstraalt: vrolijkheid, maar ook hoop en liefde! 

 

Ik wens je veel leesplezier!

 

Liefs Anneke